Home
Forum Home Forum Home > Doe Maar > Symphonica in Rosso
  Actieve onderwerpen Actieve onderwerpen
  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen


Setlist

 Beantwoorden Beantwoorden Pagina  <12
Schrijver
Bericht
sanderdelft1972 View Drop Down
Groupie
Groupie


Lid geworden: 24-Juni-2008
Locatie: Netherlands
Points: 30
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sanderdelft1972 Quote  BeantwoordenReply Direct Link To This Post Geplaatst op: 24-Oktober-2012 om 18:30
Originally posted by Lennon Lennon schreef:

Ja, ik heb hetzelfde gevoel! Het is een veilige setlist, en wat me nog meer teleurstelt is dat zelfs de volgorde hetzelfde is.
 

Ik heb al eens eerder geschreven dat ik het een zegen vond dat tijdens de try outs Doe Maar net alsof nou eens niet de opener was, met daarna Zoek het zelf maar uit. Maar tijdens SIR was dit toch weer wel zo.Bij de eerste show op 13 oktober die ik heb bijgewoond was dat dus niet het geval. "Doe Maar Net Alsof" werd gezamelijk gezongen met Nol Havens, Henk & Henk, Erik Mesie en Frank Boeyen, zoals ik al eerder schreef. En niet aan het begin maar ergens in het midden.

Aangezien ik te laat binnen was weet ik niet waar ze mee begonnen, maar volgens een bezoeker was dat 'Sinds Een Dag Of 2' (ik weet niet of dat klopt)

Wat ik wel weet is dat ze in Haarlem met 'Doris Day' begonnen.

Maar ik denk dat het voor zo'n groot consert juist veiliger is om het rustig op te bouwen en de grote bekende hits voor het einde te bewaren.
Dat is in veel opzichten beter, ze moeten nou eenmaal een groot publiek bedienen.Terug naar boven
Frankeman View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 05-September-2007
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Frankeman Quote  BeantwoordenReply Direct Link To This Post Geplaatst op: 24-Oktober-2012 om 18:31
en Pim: Hé Hé, ruma saya en het laatste stuk van het leven gaat door (er verandert niks) werd wel degelijk in de kuip gedaan.
Terug naar boven
twinkelwink View Drop Down
Top Poster
Top Poster
Avatar

Lid geworden: 15-Juli-2007
Locatie: Netherlands
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote twinkelwink Quote  BeantwoordenReply Direct Link To This Post Geplaatst op: 25-Oktober-2012 om 11:17
Ikzelf denk dat Doe Maar op veilig heeft gespeeld juist omdat het zo'n groot concert zou zijn waar veel mensen naar toe komen die van meebrallen houden, en dus ook alleen maar de bekende hits mee kunnen zingen en wat enthousiaster op reageren.

Ik ben naar 1 try out geweest dit jaar, en tuurlijk is dat veel intiemer, gezelliger en leuker, maar daar komen dan ook eigenlijk alleen maar fens op af. 

Ik ben 2x naar SIR geweest, de 2e keer was woensdag, toen stond ik in het eerste vak, overigens niet vooraan, maar 'rustig' achteraan en daar stonden een hoop mensen die blijkbaar de spulletjes sparen van de SIR concerten van wie dan ook, want hoeveel ik er niet zag die een beetje daas stonden te kijken naar wat er nou weer voor nr gespeeld werd?!
Ik heb er ook een aantal aangesproken en die zeiden ook eerlijk dat ze voor de sfeer kwamen, elk jaar naar een SIR gaan vanwege het sfeertje, maar de nrs van Doe Maar eigenlijk niet echt kenden.

De Glad IJstoer denk ik, dat er juist weer meer fens zullen zijn, en wie weet, wordt er eindelijk weer eens een andere setlist gespeeld met nrs die we ook misten.
Ik ga in elk geval 2x, want hoe het ook is, ik blijf het een leuke band met leuke liedjes vinden. Ongeacht of ze nou alleen maar bekende hits spelen of er toch nog stiekum n nieuwe cd aan komt.
Ik zie wel, ga in elk geval 2x genieten Thumbs Up
Groetjes, Jeanette

(aka Chrissy 1999-2000chat)
Terug naar boven
Hampshire View Drop Down
Top Poster
Top Poster
Avatar

Lid geworden: 16-Juli-2008
Locatie: Netherlands
Points: 155
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hampshire Quote  BeantwoordenReply Direct Link To This Post Geplaatst op: 03-November-2012 om 21:51
Originally posted by twinkelwink twinkelwink schreef:

Ik ga in elk geval 2x, want hoe het ook is, ik blijf het een leuke band met leuke liedjes vinden. Ongeacht of ze nou alleen maar bekende hits spelen of er toch nog stiekum n nieuwe cd aan komt.
Ik zie wel, ga in elk geval 2x genieten Thumbs Up
 
Ik ga ook nog heerlijk twee keer genieten, zoals ik ook van afgelopen sir, de kuip, ahoy  en try outs heb genoten. Ik vind het heerlijk om het oude repetoire te horen, maar vind het ook belangrijk dat de band plezier heeft in wat ze spelen en bewonder hoe ze het spelen.
Ik hoop ook dat ze voorlopig nog blijven spelen. 
Wat mij betreft is elke "live noot" mooi meegenomen!! Big smile 
Terug naar boven
 Beantwoorden Beantwoorden Pagina  <12

Spring naar Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.